POLITYKA PRYWATNOŚCI CHROBRY-GLOGOW.PL

Herb Chrobry

chrobry głogów S.A.Strona oficjalna

Dzisiaj jest02.07.2020
facebook_glogów glogów_twitter glogów_youtube glogów_instagram glogów_mah glogów_mok

Informacje dla mediów przed pierwszym meczem

28.05.2020 Autor: ŁJ Źródło: własne

Wszystkie media informujemy, że od dziś mogą składać wnioski akredytacyjne na mecz 24 kolejki Fortuna 1 Ligi z GKS-em Bełchatów (piątek 5 czerwca, godz. 20.10). Wnioski przyjmowane są w systemie Accredito.

W związku ze szczególnymi zasadami, na jakich będą odbywać się mecze w Fortuna 1 Lidze, w tym ich organizacji bez udziału publiczności, przedstawiamy najważniejsze informacje dotyczące pracy dziennikarzy oraz fotoreporterów.

1. Akredytacje stałe przyznane wcześniej na sezon 2019/20 tracą swoją moc. Na każdy mecz w Głogowie klub będzie prowadzić osobny proces akredytacyjny.

2. Dopuszczalny jest udział w meczu 10 dziennikarzy i 5 fotoreporterów.

3. Złożenie wniosku nie jest jednoznaczne z przyznaniem akredytacji. Potwierdzenie bądź - w przypadku większej liczby zgłoszeń - odmowa jej przyznania zostaną dostarczone drogą mailową najpóźniej 2 dni przed planowanym rozpoczęciem danego meczu.

4. W ramach nowych zasad, stadion zostanie podzielony na kilka stref. Media mogą pracować w strefie bez dostępu do bieżni i brzegu murawy. W przypadku stadionu Chrobrego będzie nią trybuna dla kibiców gości (sektory M, L, K, I). Wejście do tej strefy będzie odbywać się od strony ul. Wita Stwosza poprzez parking sektora gości (po prawej stronie od wejścia głównego). Możliwość korzystania z parkingu przy budynku klubowym Chrobry oraz dostęp do w/w budynku przestają obowiązywać.

5. Przedstawicielami mediów podczas konferencji prasowych są tylko media klubowe. Dziennikarze mogą przesyłać pytania bezpośrednio po meczu na numer telefonu 504 591 831. Mogą też poprosić o nagranie rozmowy z wybranym zawodnikiem.

6. Pomeczowe materiały prasowe (konferencja prasowa w formatach mp4 i mp3, zdjęcia) zostaną opublikowane w elektronicznym biurze prasowym Chrobrego Głogów w systemie Accredito do 2 godzin po zakończeniu meczu.

6. Indywidualne wywiady z piłkarzami zostaną wysłane osobno po uzgodnieniu formy z dziennikarzem.

Chrobry TV

Sponsorzy