POLITYKA PRYWATNOŚCI CHROBRY-GLOGOW.PL


W ramach naszego serwisu internetowego stosujemy pliki cookies.
Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies dostępne są w "Polityce prywatności".

X
Herb Chrobry

chrobry głogów S.A.Strona oficjalna

Dzisiaj jest27.05.2020
facebook_glogów glogów_twitter glogów_youtube glogów_instagram glogów_mah glogów_mok

Pieczara wzmocni atak

24.01.2014 Autor: ŁJ Źródło: własne


Krystian Pieczara został nowym piłkarzem Chrobrego Głogów. 25-letni, mający 179 centymetrów wzrostu napastnik początkowo przebywał w Chrobrym w charakterze testów, ale przypadł do gustu trenerom, więc związał się z głogowskim klubem na najbliższy rok.

Krystian Pieczara pochodzi z Bełchatowa. Z miejscowym GKS-em zagrał jedyny raz w Ekstraklasie. Zadebiutował w niej w 2009 roku w meczu przeciwko Jagiellonii Białystok, grając przez kilka ostatnich minut. Wtedy tez kończyła się jego piłkarska przygoda w Bełchatowie. W następnej rundzie grał w pierwszoligowym Dolcanie Ząbki, do GKS-u wracając tylko na kolejne pół roku. Potem reprezentował już barwy innych klubów. W sezonie 2011/12 występował w Chojniczance Chojnice, która rywalizowała wówczas z Chrobrym Głogów. W meczach przeciwko Chrobremu bramki nie zdobył, ale łącznie miał ich na koncie 14 (liga + Puchar Polski). Taka skuteczność zaowocowała powrotem na zaplecze Ekstraklasy, do Kolejarza Stróże (bez bramek). Tam spędził jednak tylko pół roku. Z kolei miniona runda jesienna to gra w Zniczu Pruszków. Na 15 występów dla drugoligowca zdobył 1 bramkę.
 
Imię i nazwisko: Krystian Pieczara
Data i miejscu urodzenia: 12.04.1989, Bełchatów
Pozycja: napastnik
Wzrost: 179
Waga 76
Kluby w karierze: GKS Bełchatów (Ekstraklasa, Młoda Ekstraklasa), Dolcan Ząbki (I liga), Chojniczanka Chojnice (II liga), Kolejarz Stróże (I liga), Znicz Pruszków (II liga)

Tagi

Chrobry TV


więcej

Sponsorzy

100% akcji Spółki

Sponsor Premium

Partner techniczny

Business Club Złoty

Business Club Srebrny

Business Club Brązowy

Sponsorzy ligi

Przyjaciele

Patronat Medialny

Przyjaciele

#
#